Новини
16 листопада 2020, 13:16

Новая версия приложения TeleTrade Analytics доступна в Google Play и App Store

Международный брокер TeleTrade выпустил обновленную версию приложения TeleTrade Analytics ("ТелеТрейд Аналитика") для мобильных устройств на Android и iOS.

Среди новых функций приложения пользователям стали доступны оповещения о специальных акциях для клиентов TeleTrade, сервис торговых сигналов и быстрая подписка на них в Telegram, просмотр вебинаров на русском языке, настраиваемое мультиязычное представление информационных материалов, способы фильтрации и многие другие возможности.

В «TeleTrade Аналитика» есть экономический календарь, данные по ставкам центробанков в моменте и в динамике, ежедневный технический анализ валютных пар, важнейшие фундаментальные новости, обзоры валютного, сырьевого, а также фондового рынка (в том числе финансовые показатели и характеристики акций эмитентов), мнения, прогнозы и видео-обзоры аналитиков TeleTrade.

Благодаря функциям приложения, пользователи «TeleTrade Аналитика» получают возможность прогнозировать движение рынка на перспективу и зарабатывать на этом.

Содержание большинства информационно-аналитических материалов, доступных в «TeleTrade Аналитика», является результатом интеллектуального труда экспертов группы компаний TeleTrade. Сопоставляя и сравнивая их точки зрения, вы можете делать выводы о текущей ситуации и перспективах на рынке, чтобы затем самостоятельно принимать правильные торговые решения.

Останні новини
Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок