Новини
8 червня 2021, 09:51

Прибутковість по інвестиційному портфелю TeleTrade перевершила очікування у 2 рази

Міжнародний брокер TeleTrade представив результати управління інвестиційними портфелями за останні 12 місяців. Портфелі з низьким і середнім рівнем ризика показали прибутковість вище 30% у долларах США. Це значно перевищило прогнозовані цілі.

Так, прибутковість консервативного портфелю "TeleTrade Safety" у період з червня 2020 по травень 2021 склала 38,5% (при очікуваних 14,1%).

У консервативному портфелі "TeleTrade Safety" висока розбіжність між очікуваною та досягнутою прибутковістю пояснюється слабким відновленням світової економіки, яке спостерігалося у травні 2020 під час глобальних локдаунів.

Більшість інструментів портфеля куплено на коректувальному дні, на початку зростання фондових і сировинних ринків. Вірні тактичні рішення дозволили перевищити заявлені показники дохідності більш ніж в 2 рази.

Інвестиційний портфель "TeleTrade Перспективний" з грудня 2020 по травень 2021 забезпечив прибутковість у 34,93% (при запланованих 33%).

Інвестиційний портфель "TeleTrade Високоприбутковий" з березня по травень 2021 показав збиток в 19,97%. Це сталося у зв'язку з очікуваною, але не реалізованою корекцією на фондовому ринку США. Основна ставка була зроблена на падіння індексу S&P 500. Однак вона не виправдалася.

Аналітики TeleTrade формують лінійку інвестиційних портфелів на 3, 6 і 12 місяців. Вони передбачають збалансований підхід з урахуванням стратегій інвестування і прийнятого ризику. Кожен з портфелів має термін дії та передбачуваний дохід.

На початку кожного місяця керуючі портфелем переглядають його структуру, виходячи з оцінки ситуації, пошуку найкращих можливостей, а також перспектив конкретного фінансового інструменту.

Найближчим часом брокер представить оновлений склад інвестиційних портфелів для пасивного заробітку. Слідкуйте за новинами!

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок