Сырая нефть восстанавливает свои позиции - TDS | 10 липня 2024 16:04
10.07.2024, 16:04

Сырая нефть восстанавливает свои позиции - TDS

Устойчивость сырой нефти привела к тому, что торговые советники (CTA) снова нарастили позиции по WTI. Влияние урагана "Берилл" на поставки нефти оказалось меньше, чем ожидалось, отмечают аналитики TDS.

CTA вернули себе заметную долю в WTI

"Благодаря устойчивости сырой нефти, CTA добавили заметную долю в ордера по WTI, и на данный момент, вероятно, эти фонды будут удерживать позиции, если только цены не опустятся ниже ключевого уровня $80 за баррель. Этот уровень держится с момента возрождения премии за риск, связанный с аспектом предложения в условиях напряженности на Ближнем Востоке и раннего начала сезона ураганов, который, по мнению экспертов, будет напряженным."

"Однако при этом мы подчеркиваем, что премия за риск, связанная с напряженностью на Ближнем Востоке, имеет тенденцию к быстрому разрушению при отсутствии эскалации более широкого конфликта, и, поскольку систематические потоки достигли повышенных уровней длинных позиций, нехватка устойчивых покупок, вероятно, вскоре окажет давление на рынок, если премия за риск ослабнет".

"Между тем, воздействие урагана "Берилл" на поставки нефти оказалось меньше, чем ожидалось, что оказало дополнительное понижательное давление на рынок."

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок