Индекс экономических настроений ZEW в Германии снизился до 41,8 в июле против прогноза 42,5 | 16 липня 2024 09:22
16.07.2024, 09:22

Индекс экономических настроений ZEW в Германии снизился до 41,8 в июле против прогноза 42,5

  • Индекс экономических настроений ZEW в Германии упал до 41,8 в июле.
  • Пара EUR/USD держится в диапазоне около 1,0900 после неоднозначных результатов отчетов ZEW по Германии и еврозоне.

Основной индекс экономических настроений ZEW в Германии резко упал с 47,5 в июне до 41,8 в июле, не оправдав ожиданий рынка 42,5.

Индекс текущей ситуации, однако, улучшился с -73,8 в июне до -68,9 в июле. Прогноз рынка предполагал результат -74,3 в отчетном периоде.

Индекс экономических настроений еврозоны ZEW в июле составил 43,7, что оказалось ниже июньского значения 51,3. Данные не оправдали прогноза 48,1.

Ключевые моменты

Экономические перспективы ухудшаются.

Впервые за год экономические ожидания в Германии снизились.

Этому способствовал такие факторы, как тот факт, что в мае немецкий экспорт сократился сильнее, чем ожидалось, а также политическая неопределенность во Франции и отсутствие ясности в отношении будущей монетарной политики ЕЦБ.

Реакция рынка

Пара EUR/USD не отреагировала на неоднозначные данные опросов ZEW в Германии и еврозоне. Пара почти не изменилась внутри дня и находится сейчас на уровне 1,0900.

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок