Имеет ли значение вице-президент? - UBS | 16 липня 2024 11:25
16.07.2024, 11:25

Имеет ли значение вице-президент? - UBS

Выбор Трампом сенатора Вэнса в качестве своего кандидата на пост вице-президента на выборах не оказал незамедлительного влияния на рынки, но имеет для них значение, отмечает макроаналитик UBS Пол Донован.

Розничные продажи в США снизятся

"В телевизионном интервью сенатор Вэнс, выбранный Трампом в качестве своего кандидата на пост вице-президента на выборах, назвал Китай самой большой угрозой для США. Рынки склонялись к мысли, что Трамп на самом деле не будет облагать налогом американских потребителей, покупающих товары, частично произведенные за рубежом, так агрессивно, как он угрожает, но риторика говорит о том, что тарифные угрозы могут быть серьезными".

"Сегодня выходят данные по розничным продажам в США за июнь. Изменение цен имеет значение, так как это показатель стоимости. Дефляция, дезинфляция, кибератака на автодилеров, трудности для домохозяйств с низким доходом и смещение акцентов в сторону расходов на услуги предполагают более низкие цифры. Неисчерпаемый гедонизм американских потребителей говорит о том, что эта цифра не слишком низкая".

"Ожидается, что президент Франции Макрон начнет процедуру формирования временного правительства. Тем временем крайне левые прервали переговоры с другими партиями Нового народного фронта. Все это указывает на фискальную инерцию - никаких радикальных фискальных планов, но и никаких попыток вывести Францию на устойчивый фискальный путь".

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок