Мосбиржа назвала дату начала торгов фьючерсом на индекс IPO | 18 липня 2024 16:19
18.07.2024, 16:19

Мосбиржа назвала дату начала торгов фьючерсом на индекс IPO

Как сообщил сегодня пресс-центр Мосбиржи, 23 июля 2024 года на срочном рынке Московской биржи начинаются торги расчетными фьючерсными контрактами на индекс МосБиржи IPO.

Фьючерс на индекс МосБиржи IPO предоставляет широкому кругу инвесторов уникальную возможность с помощью одного инструмента торговать готовым портфелем акций компаний, недавно вышедших на публичный рынок.

Ниже приведены параметры фьючерсного контракта на Индекс МосБиржи IPO:

  • торговый код – IPO, короткий код – IP;
  • тип контракта – расчетный;
  • валюта расчетов по контрактам – российские рубли;
  • шаг цены – 0,5 пункта;
  • стоимость шага цены – 0,5 рубля;
  • цена исполнения фьючерса – среднее значение Индекса МосБиржи IPO за период с 15:00 до 16:00 в последний день заключения контракта.

Квартальные контракты с исполнением в декабре 2024 года и марте 2025 года станут доступны инвесторам с даты старта торгов.

При торговле фьючерсом следует учитывать, что акции нового эмитента включаются в расчет Индекса МосБиржи IPO на четвертый день с даты начала торгов.

 

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок