• Головна
  • Аналітика
  • Новини
  • Экс-чиновник ФРС Дадли: ставки надо снижать уже на следующей неделе, в сентябре будет слишком поздно
Экс-чиновник ФРС Дадли: ставки надо снижать уже на следующей неделе, в сентябре будет слишком поздно | 25 липня 2024 08:02
25.07.2024, 08:02

Экс-чиновник ФРС Дадли: ставки надо снижать уже на следующей неделе, в сентябре будет слишком поздно

Уильям Дадли, занимавший пост президента Федерального резервного банка Нью-Йорка с 2009 по 2018 год, считает, что FOMC нужно снижать ставки на следующей неделе, на заседании ЦБ 30-31 июля, потому что в сентябре может оказаться уже слишком поздно.

  • «Ожидание до сентября неоправданно увеличивает риск рецессии».

Ранее Дадли долгое время придерживался мнения о снижении ставки позднее в этом году, но:

  • «Факты изменились, и я изменил свое мнение. ФРС должна снизить ставку, предпочтительно на заседании по монетарной политике на следующей неделе».

В качестве аргументов он ссылается на следующие тезисы:

  • Усилия ФРС по охлаждению экономики дают видимый эффект.
  • На рынке труда появляются признаки замедления роста.
  • Трехмесячный средний уровень безработицы вырос на 0,43% от минимальной отметки за предыдущие 12 месяцев до уровня, который может спровоцировать рецессию; уровень сейчас очень близок к «порогу 0,5%, который, согласно правилу Сама (Sahm Rule), неизменно сигнализирует о рецессии в США».
  • Инфляция продолжает замедляться и находится «не намного выше целевого уровня центрального банка 2%».
Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок