Рубль: повлияет ли на него повышение ставки ЦБ РФ - Commerzbank | 26 липня 2024 11:44
26.07.2024, 11:44

Рубль: повлияет ли на него повышение ставки ЦБ РФ - Commerzbank

В течение некоторого времени аналитики Commerzbank рассматривали повышение ставки на 200 б.п. до 18% в качестве базового сценария для сегодняшнего заседания российского центрального банка (ЦБ РФ).

ЦБ РФ повышает процентную ставку до 18%

"Годовая инфляция замедлилась до 9,2% г/г к середине июня, а инфляция PPI также снизилась до 12% г/г. Внутринедельные цены демонстрируют стабильность. Между тем, реальная экономика начала охлаждаться: рост промышленного производства замедлился до 2%, розничные продажи и рост занятости замедлились."

"Это сделало бы сегодняшнее заседание особенно интересным при обычных обстоятельствах - когда банковская ставка могла бы существенно повлиять на обменные курсы доллара к рублю или евро к рублю, - но в современной России это невозможно. Эти "технические фиксинги" в большей степени определяются ежедневными торговыми потоками в категориях, которые все еще могут выражаться в долларах США или евро. Поток капитала не может вливаться или выливаться в ответ на разницу в процентных ставках. В этом смысле результат будет нейтральным для валют и, вероятно, неинтересным".

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок