Золото: рынки осторожничают в преддверии заседаний центральных банков | 29 липня 2024 17:55
29.07.2024, 17:55

Золото: рынки осторожничают в преддверии заседаний центральных банков

Как пишет Валерия Беднарик, главный технический аналитик FXStreet, комментируя текущую ситуацию по золоту, драгметалл повернул на юг после открытия Уолл-стрит и после того, как первую половину дня спотовая цена консолидировалась чуть ниже $2 400.

«Инвесторы готовятся к важным событиям, которые будут происходить на неделе. Финансовые рынки начали неделю с уверенным настроем, и азиатские акции значительно выросли. Европейские индексы, напротив, сдали позиции, что привело к слабому росту американских акций.

В настоящее время американские индексы остаются в скромном внутридневном плюсе, а спекулятивный интерес сосредоточен на предстоящих отчетах по корпоративным прибылям и решениях центральных банков. Банк Японии объявит о своем решении по монетарной политике утром среды, а вечером в игру вступит Федеральная резервная система США (ФРС). Наконец, Банк Англии огласит свое решение в четверг.

В преддверии этих событий финансовые рынки закладывают в цены некоторые изменения в политике. Ожидается, что Банк Японии сократит ежемесячные покупки японских государственных облигаций (JGB), а ФРС, вероятно, подготовит почву для сентябрьского снижения ставки. Что касается Банка Англии, то участники рынка ожидают снижения ставки на 25 базисных пунктов (б.п)».

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок