MXN: вероятность снижения ставки Banxico составляет примерно 50% - ING | 8 серпня 2024 11:47
08.08.2024, 11:47

MXN: вероятность снижения ставки Banxico составляет примерно 50% - ING

Сегодня в центре внимания находится вопрос о том, снизит ли Банк Мексики свою высокую учетную ставку до 10,75% с 11,00% на сегодняшнем заседании. По словам валютного стратега ING Криса Тернера, с момента начала цикла смягчения в марте ставка была придержана, и экономисты разделились во мнении, будет ли она снижена.

Пара USD/MXN снова будет торговаться выше 20,00

"Сторонники снижения утверждают, что реальные процентные ставки не должны быть такими высокими и что Banxico может возобновить планомерное смягчение ограничительной политики; противники снижения утверждают, что песо находится в центре разворачивания торговли активами, и что снижение может привести к тому, что курс USD/MXN снова будет торговаться выше 20,00, дестабилизируя местные рынки активов.

У нас нет четкого мнения на этот счет, но, возможно, удержание ставки на следующем заседании 26 сентября - через неделю после решения ФРС - может оказаться привлекательным для Banxico. Если это так, и при условии некоторой стабильности в глобальных рисковых активах и USD/JPY, пара USD/MXN может опуститься в область 18,85/19,00.

Однако мы опасаемся, что мексиканская политика вновь окажет давление на песо в сентябре, когда новый парламент будет обсуждать конституционные реформы. Нам трудно представить, что пара USD/MXN будет устойчиво торговаться ниже 18,50 в ближайшие месяцы".

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок