Серебро, платина и палладий отстают от золота - Commerzbank | 20 серпня 2024 12:34
20.08.2024, 12:34

Серебро, платина и палладий отстают от золота - Commerzbank

Эксперты Commerzbank по-прежнему ожидают, что серебро закончит год на уровне 30 долларов за тройскую унцию, платина - на уровне 1100 долларов за тройскую унцию, а палладий - на уровне 1050 долларов за тройскую унцию. Они учитывают, что недавний рост цен на золото до рекордного уровня не оказал влияния на три вышеупомянутых драгоценных металла, отмечает сырьевой аналитик Commerzbank Карстен Фритш.

Прогнозы по трем другим драгоценным металлам остались без изменений

"Вероятно, это связано со слабым трендом цен на цветные металлы, о причинах которого мы говорили выше. Это связано с тем, что серебро, платина и палладий имеют высокую степень промышленного использования, а значит, экономические проблемы оказывают негативное влияние на ценовые тренды.

Мы считаем, что в следующем году серебро, платина и палладий немного догонят золото, так как экономические перспективы, вероятно, улучшатся в результате снижения процентных ставок. Кроме того, на всех трех рынках намечается дефицит предложения, что также должно положительно сказаться на динамике цен.

На конец 2025 года мы ожидаем цену на серебро в 33 доллара за тройскую унцию (ранее 31 доллар), цену на платину в 1250 долларов за тройскую унцию и цену на палладий в 1200 долларов за тройскую унцию (без изменений в обоих случаях)".

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок