MXN: судебные реформы приносят свои плоды - ING | 28 серпня 2024 10:56
28.08.2024, 10:56

MXN: судебные реформы приносят свои плоды - ING

Песо вчера закрылся на самом низком за год уровне по отношению к доллару, поскольку инвесторы продолжают негативно относиться к конституционным реформам правящей партии Морены, отмечает валютный стратег ING Крис Тернер.

В настоящее время в центре внимания находятся судебные реформы

"В настоящее время в центре внимания находятся судебные реформы, предусматривающие избрание судей - в том числе судей Верховного суда - путем всенародного голосования. Многие говорят, что реформы представляют собой тревожную концентрацию власти".

"В ближайшие недели следует ожидать усиления волатильности песо, поскольку реформы будут обсуждаться в Конгрессе, а правительство будет стремиться получить большинство в две трети голосов в нижней палате и Сенате".

"И в отличие от Бразилии, где центральный банк вполне может повысить ставки 18 сентября, песо вряд ли получит какую-либо поддержку со стороны центрального банка. Здесь регулятор пытается взять четкий курс на снижение ставок. Посмотрим, прибавит ли опубликованный сегодня отчет ЦБ по инфляции оптимизма в отношении пути к снижению базовой инфляции - если да, то это, вероятно, негативный фактор для песо".

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок