Відгуки про Телетрейд, відгуки про Forex від клієнтів компанії

Телетрейд цінує кожного свого клієнта і прагне надати найвищу якість послуг, в числі яких вигідні програми для партнерів, різноманітні освітні програми, що включають в себе безкоштовні курси, майстер-класи, тренінги та семінари. Також клієнтам пропонується добірка свіжих новин та аналітики Teletrade, сучасне програмне забезпечення та економічний календар Форекс.

Відгуки про Телетрейд від клієнтів компанії підтверджують високу якість послуг, що надаються брокером, а також бездоганну репутацію компанії, підкріплену декількома десятками міжнародних нагород і сертифікатів. Серед них такі престижні премії, як «Компанія року» в різних номінаціях, «Експерт року на фінансовому ринку», «Форекс-брокер», «Європейська якість» та інші.

Відгуки про діяльність будь-якої компанії є обличчям цієї компанії і предметом її найбільшої гордості. Брокерська компанія Телетрейд — не виняток.

Телетрейд: відгуки старих клієнтів — допомога для нових

Відгуки про Телетрейд допомагають новим учасникам проекту дізнатися докладніше про діяльність компанії, заглибитися в нюанси робочого процесу, а також зрозуміти суть професії трейдера. Завдяки відгукам і коментарям про Teletrade новачки можуть познайомитися з давніми клієнтами компанії і поспілкуватися з ними у неформальній обстановці.

Для тих людей, які тільки планують розпочати співпрацю з Телетрейд, відгуки клієнтів і співробітників можуть бути вкрай корисними, оскільки чужий досвід є безцінним, як позитивний, так і негативний.

У розділі «Телетрейд відгуки» можна почитати думки і коментарі від сотень клієнтів, які вдячні компанії за допомогу в розвитку бізнесу, за індивідуальний підхід до кожного клієнта, за ексклюзивність навчальних програм, за можливість кар'єрного росту та багато іншого. Адже завдяки Телетрейд тисячі людей змогли добитися успіху і зараз живуть в достатку, щомісяця отримуючи стабільний прибуток.

Телетрейд: відгуки клієнтів — обличчя компанії

У розділі сайту «Телетрейд відгуки» кожен клієнт має можливість залишити свій відгук, ознайомитися з відгуками інших користувачів сайту, а також висловити власну думку, що стосується роботи в рамках проекту Teletrade. Крім того, в цьому розділі сайту можна почати розмову з цікавим співрозмовником, залишити коментар до будь-якого відгука.

В свою чергу, брокерська компанія Телетрейд вдячна кожному клієнту, який співпрацює з компанією і залишив коментар про свій досвід роботи в ній. Всі відгуки про Телетрейд завжди публікуються на нашому сайті, незалежно від того, позитивні вони чи негативні. Завдяки цьому кожен потенційний клієнт може сформувати для себе чітке уявлення про роботу компанії і прийняти зважене рішення про співпрацю з Teletrade.

І. Кістримский
16 січня 2022
Вибір компанії ТелеТрейд для мене обумовлений точним виконанням заявок та швидким введенням/виведенням коштів. Також хочеться відзначити бездоганну якість сервісу компанії для реалізації будь-яких видів торгових стратегій.
І. Кістримский
Павло
15 січня 2022
Торгую давно. Я можу назвати себе професіоналом. Брокер не затримує виведення коштів, максимально швидко. Я скачав мобільний додаток. Довго не міг розібратися, деякі кнопки інколи кладуть. Менеджер допоміг розібратися у роботі. Нещодавно перейшов на автотрейдинг. Часу багато не витрачаю, а гроші заробляю. Раджу спробувати!
Павло
Віктор
14 січня 2022
Мене залучив до TeleTrade їхній досвід роботи. Цей брокер на ринку вже понад 20 років. Відкривши рахунок, я практично не сумнівався, що моя співпраця буде довгою. Так і сталося. Виводив прибуток десятки разів, і жодного разу не стикався із затримками чи відмовами у обробці заявок. Відмінна служба підтримки завжди допоможе розібратися у різноманітних питаннях роботи з терміналом. Трейдинг став моїм основним заняттям, і я дуже радий, що з'явилися гроші і для себе, і для хорошого життя. Також я веду щоденник і постійно відстежую результат кожного торговельного кварталу.
Віктор
Іван
30 вересня 2021
Надійний і ліквідний брокер.
Іван
Макар Єремєєв
28 вересня 2021
Навчання в ТТ проходить на вищому рівні. Було цікаво дізнатися, що таке Форекс, як можна заробляти гроші. Не тільки дізнатися, але й потренуватися. Адже практично весь час, як тривали курси, ми проходили практику на демо-рахунку. При цьому враховувалися технічний і фундаментальний аналіз. Після навчання я відкрив реальний рахунок і почав торгувати. При цьому і менеджер, і викладач допомогли мені з моїми першими угодами. Тож початок торгівлі був приємним, я відразу заробив. І взагалі, я б більше переживав, якби почав без підтримки. В цьому плані Teletrade найкраще підходить новачкам.
Макар Єремєєв
Альбіна
27 вересня 2021
Почитала, як люди на форумах обговорюють різні моменти в торгівлі, що кого не влаштовує. На мій погляд, є дві головні речі, без яких всі інші переваги брокера не мають сенсу. 1. Виконання замовлень. Вони не повинні бути відхилені і повинні бути виконані точно з відсутністю прослизань. 2. Фактичне виведення грошей. Щоб прибуток знімався без затримок і проблем. Перепробувала безліч компаній, можу сказати, що лише кілька компаній-брокерів задовольняють цим двом вимогам. Одна з них TeleTrade, яку я вибрала. Бо ще є безкоштовне навчання і багато приємних бонусів у вигляді аналітики, технічного та економічного аналізу.
Альбіна
Олег
22 вересня 2021
Вітання! Я прийшов в TeleTrade півтора роки тому. Раніше працював з іншими брокерами. Але тут найкращі умови. Сьогодні для мене ринок Форекс основний вид діяльності. Заробляти гроші можна, як показав мій особистий досвід. Приймати рішення потрібно самостійно, але це навіть і плюс -- ні від кого не залежати.
Олег
Едік
20 вересня 2021
Я клієнт TeleTrade майже рік. За весь цей час тільки приємні враження. Трейдинг - це дійсно певний ризик, але якщо правильно ставити захисні ордери, то можна отримати хороший профіт. Якщо ви новачок, вас навчать. У мене немає претензій ні до котирувань, ні до виконання, ні до виведення коштів. Вдалої торгівлі всім
Едік
Сергій
2 вересня 2021
Я відкрив тут два торгових рахунки і працюю відповідно на Metatrader 4 і Metatrader 5. Якість виконання в ТелеТрейд відповідає статусу найстарішого брокера, і складно очікувати чогось іншого від компанії з більш ніж 20-річним досвідом роботи у фінансовій сфері.
Сергій
Vik
29 серпня 2021
У TeleTrade ніколи немає проблем з виведенням грошей і це прекрасно! У будь-який час, зручним способом можна зняти навіть невеликі суми. Перевірено вже неодноразово)
Vik
Семен Сліпченко
24 серпня 2021
Всім доброго часу доби! Що хочеться сказати після роботи з 3 різними брокерами ... Відсутність аналітики на сайті компанії змушує шукати її на інших ресурсах, тим самим втрачаючи свій час, а цілком ймовірно, і гроші. В цьому плані ТелеТрейд виграє без сумнівів. Складно знайти кого-то, хто міг би конкурувати з рівнем подачі інформації. Відмінна робота!
Семен Сліпченко
Женя
20 серпня 2021
TeleTrade це і гідний дилинг, і чуйна підтримка, і, звичайно ж, якісна аналітика.
Женя
Anna
14 серпня 2021
Прогнози експертів цієї компанії допомагають трейдерам заробляти великі депозити і бути в курсі всіх ринкових тенденцій. З цими хлопцями неможливо упустити жодного руху ринку) Задоволена ТТ, як завжди !!
Anna
Investor_IND
13 серпня 2021
Ходять чутки, що хлопці запускають новий етап акції Invest Start, останній в цьому році ... Є інформація про фондові індекси. Що ж, цікаво, як то кажуть, будемо дивитися) На Файзер вдалося добре підняти, 28% за 3 місяці.
Investor_IND
superuser
8 серпня 2021
Котирування форекс онлайн я завжди дивлюся тільки на сайті TeleTrade. Завдяки цьому завжди бачу останні зміни курсів валют і розумію, що відбувається на міжнародному валютному ринку. А ще, в режимі онлайн можна подивитися котирування інших фінансових активів. Рекомендую!
superuser
Макс
30 липня 2021
Хто запитував щодо виведення, платіжні системи працюють як годинник. Проблем з вивідом немає. У разі чого звертайся в тех. підтримку. А взагалі, все стабільно! Головне вибрати зручний для себе сервіс. ТТ -- найкращі !!!
Макс
В'ячеслав Д.
29 липня 2021
Всім привіт! Особливо хочеться відзначити аналітику компанії ТелеТрейд. Дуже якісні і точні прогнози, можна використовувати в торгівлі. Кількість успішних угод підвищується в рази! Уже багато років тримають високий рівень
В'ячеслав Д.
Оля
19 липня 2021
Дуже люблю відеоогляди TeleTrade, з нетерпінням чекаю свіжого випуску. Я вчуся трейдингу недавно, дуже багато інформації, але ось такі наочні формати дуже допомагають влитися в тему. Спасибі експертам!
Оля
Єгор Семенов
19 липня 2021
Я власник торгового рахунку Standard. Нещодавно дізнався, що ТТ відкриває доступ до нових інструментів групи CFD US Stocks. Треба буде спробувати! Радий, що компанія дає ще більше можливостей для заробітку.
Єгор Семенов
XMan
13 липня 2021
Хлопці, спасибі вам за вашу роботу! Користуюся копі трейдингом. Що можу сказати, в порівнянні з торговими сигналами, це набагато більш зручний продукт, економить час. Відмінні трейдери у відмінній компанії! Обов'язково спробуйте! Усім добра!
XMan
Іван
5 липня 2021
Оновив свій інвестпортфель. Продуктом задоволений, використовую вже другий рік. Минулого разу прибутковість навіть перевищила мої очікування. Замість заявлених 14% по Консервативному вийшло 38%. Супер!
Іван
Руслан Семко
29 червня 2021
Користуюся аналітикою TeleTrade вже 5 років. Що можу сказати ... Пробував багато джерел, але тільки тут виходить найвищий відсоток прибуткових угод!
Руслан Семко
Investor_22
23 червня 2021
Вітаю всіх! Нещодавно дізнався про те, що ТелеТрейд запустили новий тип рахунку. Я вже кілька років торгую CFD на акції. І тепер вони доступні без кредитного плеча. І ніяких додаткових комісій! Переходжу на Invest MT5.
Investor_22
Top Trader
21 червня 2021
Ця компанія на ринку вже 26 років, за довгий час існування був напрацьований колосальний досвід. Експертність TeleTrade не викликає сумнівів! Я особисто знайомий з консультантами ТТ, і при необхідності завжди звертаюся до них!
Top Trader
Олег Євдокімов
17 червня 2021
Я хотів заробляти в трейдингу, але не володію навичками технічного аналізу, а довіряти свій рахунок в управління бажання немає! Рішенням стали торгові сигнали. Спочатку користувався тими, що у вільному доступі, на сайті компанії оновлюються регулярно. Потім дізнався, що можна посилити їхній ефект. Перейшов в закриту групу по підписці. Дійсно, різниця є!
Олег Євдокімов
Андрій К.
15 червня 2021
Всім привіт, вирішив брати участь в акції Інвест Старт 2.0, хоча реального досвіду у мене небагато. Торгую по тренду на денному графіку в ковзної середньої з періодом 8. За 2,5 місяці зробив 5 угод на 800 пунктів руху ціни. Так виявилося просто виконати торговий оборот ... Тепер чекаю свій прибуток по акціях!)
Андрій К.
Сергій
14 червня 2021
У TeleTrade величезний вибір торгових інструментів, і до того ж, можна отримати прогнози аналітиків. Тут їх багато, і є по кожному напрямку свій. Можна торгувати акціями, нафтою або будь-якими іншими ресурсами, і при цьому заручитися підтримкою фахівця, який проаналізує ринок і дасть якісний прогноз. Це, до речі, полегшує життя тим, хто хоче спробувати новий інструмент, але боїться збитків, так як не знає його специфіку ...
Сергій
Ганна
29 травня 2021
Вітаю! Хочу поділитися відгуком про навчання в ТелеТрейд. Дуже сподобалось! Досвідчений викладач, практикуючий трейдер. Інформацію давав простою і доступною мовою. Не шкодував власних секретів :) Було багато практики, кожне питання розбирали до дрібниць. Зручний для мене формат онлайн. Недарма кажуть, що навчання в ТелеТрейд одне з найсильніших!
Ганна
Людмила Олександрова
24 травня 2021
Всім привіт, я Людмила, трейдер-початківець. Може хтось підкаже форум, де спілкуються наші однодумці? Поділюся своїми результатами, зараз отримую практичні навички на демо-рахунку в ТТ, шукаю свою оптимальну стратегію. Вже є перші результати: + 20% прибутку від торгівлі. Сподіваюся повторити і закріпити цей успіх на реальних грошах. Всім удачі!
Людмила Олександрова
Максим
19 травня 2021
Всім привіт! На торговому рахунку ТТ у мене були кошти в розмірі 600 дол. Але я давно не торгував, все руки не доходили. І ось нещодавно компанія мені пропонує взяти участь в акції Інвест Старт. Розміру мого депозиту достатньо, щоб отримати акції Pfizer в подарунок. Приємна несподіванка! Вдячний компанії, що вони пам'ятають і піклуються про всіх клієнтів.
Максим
1 / 9
Залишити відгук
Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок