Словник термінів

Додаткові торгові сигнали

Коли торговий план в основному вже сформований, в хід можуть йти додаткові торгові сигнали, завдання яких уточнити і допомогти обрати найбільш сприятливий момент для здійснення угоди. Звичайно, будь-який інший додатковий сигнал розглядається не як самостійна ідея угоди, а як додаток до заздалегідь заготовленого торгового плану.

До класичних видів додаткових торгових сигналів відносяться так звані фігури технічного аналізу. Коли на ціновому графіку з'являється та чи інша модель, вона сигналізує про те, що тенденція розвертається і змінюється на протилежну або бічну. Фігури розвороту допомагають визначити, що перед нами: локальне дно або вершина ринку. Часто використовується ідея пошуку додаткових торгових сигналів на більш докладних цінових інтервалах, де добре видно дрібні деталі рухів.

Нерідко в самостійний розділ технічного аналізу виділяють методи з використанням спеціального допоміжного математичного апарату - комп'ютерних індикаторів. Вони також формують додаткові торгові сигнали. Існують тонкощі роботи з кожним з індикаторів, а також межі їх застосування, про що можна дізнатися докладніше на лекціях і практичних заняттях. Можна навести, в тому числі, і приклади ситуацій, при яких той чи інший індикатор використовувати не можна. Досвідчені трейдери зазвичай підкреслюють, що комп'ютерні сигнали доповнюють, але не замінюють прості графічні методи з технічного аналізу. Хоча комп'ютерні індикатори і можуть бути корисним додатком до торгівельної системи, цілком можна створити успішну угоду взагалі без індикаторів. Пам'ятайте, що складніше — не завжди означає краще.

Підсумком вивчення різних методів фундаментального і технічного аналізу має стати створення працюючої, такої, яка приносить відчутний матеріальний результат, торговельної системи. Надалі будь-яка обрана система потребує налагодження, коректування з урахуванням таких факторів, як розмір депозиту інвестора, бажання використовувати консервативну (обережну) або активну (націлену на максимальний прибуток) тактику інвестицій, і навіть психологічні особливості власника або керуючого рахунком. Таким чином, будь-яку систему потрібно індивідуалізувати, підлаштувати під свої конкретні потреби. Як показала багаторічна практика, лекції та практичні заняття в нашій компанії, а також система поглибленого навчання (курси, майстер-класи, індивідуальні заняття) дозволяють зрозуміти досить чітко, як же все-таки влаштований ринок Forex і що потрібно зробити, щоб закласти надійні підвалини успішної торгівлі.

Дізнатися визначення термінів

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок