Статті
Цей розділ створений спеціально для тих, хто хоче зрозуміти, що являють собою фінансові ринки і як на них можна заробити.
У ньому зібрані статті, що відповідають на найбільш поширені питання про ринок Forex і CFD.

Форекс-стратегія Фібоначчі

По теме статьи

Рівні Фібоначчі - досить популярний технічний інструмент на валютному ринку Форекс. Досить вагомим аргументом на користь вибору багатьма сучасними трейдерами зазначеної стратегії стали дослідження математиків, які підтвердили переваги даного методу з наукової, математичної точки зору.

Деякі способи торгівлі за рівнями Фібоначчі

Співвідношення Фібоначчі можуть описати взаємозв'язок між рухами тренду і рухами проти нього - відновлення в 61.8%, 50%, 38.2%, які і формують первинні рівні корекції руху. Ці співвідношення після тренду можуть бути застосовані в будь-якому напрямку, що дозволяє спрогнозувати ступінь протитрендового коливання. Нанесення сітки рівнів Фібоначчі на чітко окреслені хвилі зверху або знизу, дозволяє побачити і оцінити, як процентні рівні Фібоначчі будуть перетинатися з ключовими ціновими торговими рівнями.

Точки збігу на графіках графічної моделі і рівнів відновлення Фібоначчі продемонструють перспективні торгові сигнали. Предметами аналізу для підтвердження важливості того чи іншого рівня Фібоначчі в цій стратегії стають змінні середні, максимуми і мінімуми.

Виникнення невідповідності між основною графічною моделлю і торговими рівнями відновлення Фібоначчі призводить до т. зв. "ринкового шуму" (корекції). Тому, якщо під час аналізу виникли сумніви, за цим графіком не слід торгувати. Розбіжності в процесі аналізу згодом породжують на цінових графіках велику кількість розворотів. І навпаки, очевидна кореляція між графічною моделлю Форекс і торговими рівнями Фібоначчі забезпечує досить прогнозовані розвороти в досить вузьких межах цінових рівнів.

Запропоновані нами 3 способи дозволять істотно полегшити роботу з торгівельними рівнями Фібоначчі. Додавши ці 3 способи до технічного інструментального арсеналу, можна згодом застосовувати їх завжди в своєму аналізі торгових сесій на ринку Форекс (CFD, Futures).

Першим підвищенням/Першою невдачею можна назвати перше повне відновлення після попереднього тренду в межах певного часового інтервалу. Такий розвиток подій попереджає про розворот після чергового нового максимума/мінімума. Повне відновлення за Фібоначчі свідчить про завершення поточного тренду, в якому була консолідація, і порушує основний напрямок руху ціни. Від цього рівня Фібоначчі, може початися відновлення попереднього тренду, в тому випадку, якщо він при цьому здійснює прорив через старий 38%-й рівень Фібоначчі. Дуже часто трейдери Форекс використовують цей рівень у відкритті торгової позиції з невеликим допустимим ризиком проти минулого тренда.

Полювання за параболою

Рух за параболою на ринку Форекс може бути між 0% - 38,2% і 61,8% - 100% торговими рівнями Фібоначчі на всіх ринкових трендах, що беруться до уваги. Така яскраво виражена закономірність - прекрасний шанс для знаходження масштабних трендів в процесі пошуку торгівельних угод. Звертайте пильну увагу на скупчення на графіку цін, що формуються на рівнях відновлення Фібоначчі, відповідно, в 38,2% або в 61,8%. Далі використовуйте найпростішу систему торгівлі на проривах, щойно ціна залише цю область скупчення. Подальший стрибок може виявитися досить драматичним, щойно ціна почне рухатися назад, прямуючи до минулого максимуму або мінімуму. Така стратегія Форекс буде працювати лише в тому випадку, якщо Ви вмієте визначати ці рівні заздалегідь.

Продовження ГЕПа

Використовуючи продовження ГЕПа, як інструмент розширення рівнів Фібоначчі, Ви зможете визначити точну ціну, на якій закінчиться падіння або ралі. Визначайте ГЕП, розміщуючи його в мертвій точці вертикальної хвилі для ціни. Після цього, намалюйте сітку Фібоначчі на початку поточного тренда і подовжіть її таким чином, щоб ГЕП опинився під 50%-им рівнем відновлення Фібоначчі. Подовжена сітка Фібоначчі буде вказувати нам на кінцеву ціну для падіння або ралі.

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок