Статті
Цей розділ створений спеціально для тих, хто хоче зрозуміти, що являють собою фінансові ринки і як на них можна заробити.
У ньому зібрані статті, що відповідають на найбільш поширені питання про ринок Forex і CFD.

Поняття ПАММ рахунку

По теме статьи

ПАММ-рахунок це торговий рахунок, що складається з одного або декількох Керованих рахунків, які разом утворюють єдину торгову структуру, торгівлю в межах якої веде Керуючий ПАММ-рахунком. Якщо у складі одного ПАММ-рахунку присутні кілька Керованих рахунків, то торгова платформа розглядає їх як єдине ціле.

Як функціонує ПАММ-рахунок? Все дуже просто: і прибуток, і збитки, що накопичуються на ПАММ-рахунку, діляться пропорційно між рахунками Інвесторів.

Відкривати ПАММ-рахунок дуже вигідно Інвесторам, оскільки вони отримують реальну можливість отримувати прибуток, не здійснюючи жодних торговельних операцій на своєму рахунку і не вивчаючи тонкощі науки інвестування. Вигідний ПАММ-рахунок і для Керуючого, який отримує винагороду за виконання операцій з управління рахунками Інвесторів. Для вибору оптимального варіанту ПАММ-рахунку інвестору слід заздалегідь ознайомитися з їх рейтингом і оцінити ефективність торгівлі Керуючих.

Ролловер ПАММ-рахунків

Що таке Ролловер ПАММ-рахунків? Ролловер - це процедура, яка виконується після завершення кожної торгової години. По суті, це підбиття підсумків, яке зводиться до виконання наступних операцій:

  • фіксація Торгових результатів;
  • розрахунок Винагороди Керуючого;
  • аналіз та виконання заявок на введення/виведення капіталів;
  • оновлення корисної інформації, представленої на сайті Компанії.

Є 2 типу ролловерів:

Відкритий Ролловер. Він призначений для збору статистичних даних та оновлення інформації про ПАММ та Керовані рахунки, розрахунку та виплати винагород Партнерам і Керуючому, виконання заявок на введення/виведення.

Закритий Ролловер. Призначений для збору статистичних даних та оновлення інформації про ПАММ та Керовані рахунки на сайті Компанії. Заявки на введення і на виведення при цьому не передбачені і не виконуються.

Рейтинг ПАММ-рахунків

Рейтинг представлений Публічними ПАММ-рахунками, які відповідають наступним вимогам:

  • ПАММ-рахунок зареєстрований не менше місяця тому;
  • реєстраційні дані були перевірені і підтверджені Керуючим;
  • капітал Керуючого становить не менше заздалегідь зазначеної суми (напр. 30 00USD/20 00EUR).

За замовчуванням Рейтинг ПАММ-рахунків розподіляється відповідно до їх прибутковості за останні 6 місяців. Рейтинги можуть мати наступні параметри:

  • Рівень прибутковості за місяць
  • Рівень прибутковості за 3 місяці;
  • Рівень прибутковості за 6 місяців;
  • Рівень прибутковості за рік;
  • Капітал Керуючого та його Популярність;
  • Інші параметри.

Моніторинг ПАММ-рахунків

Система моніторингу ПАММ-рахунків дозволяє передати результати торговельних операцій у графічному вигляді, не враховуючи балансових операцій.

Принцип, відповідно до якого працює Система Моніторингу ПАММ-рахунку - це пайова система. Пай - параметр, що відображує частку Інвестора, обсяг його інвестицій у загальному обсязі та у складі ПАММ-рахунку (аналогічно Інвестиційному паю).

Ціна паю - найважливіший показник, який відображає стан (зміну) коштів на ПАММ-рахунку. Ціна паю складається виключно за результатами Торгових операцій. Ціна паю єдина для всіх, хто здійснює інвестування в ПАММ-рахунки, ціна Паю підраховується як відношення Коштів до Кількісті Паїв конкретного ПАММ-рахунку. Ціна Паю ПАММ-рахунку перераховується в кожному Ролловері ПАММ-рахунків.

Інвестиції в ПАММ-рахунки дозволяють Керуючому працювати з коштами декількох інвесторів одночасно в межах одного торгового рахунку, коректно розподіляти прибуток між ними. Інвестор, у свою чергу, обравши Керуючого, отримує прибуток, при цьому повністю контролюючи свій рахунок.

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок