Статті
Цей розділ створений спеціально для тих, хто хоче зрозуміти, що являють собою фінансові ринки і як на них можна заробити.
У ньому зібрані статті, що відповідають на найбільш поширені питання про ринок Forex і CFD.

Робота трейдером на фінансовому ринку

По теме статьи

Світові фінансові ринки відкривають великі перспективи для кожної людини, а з розвитком інтернет-технологій ця сфера діяльності стала доступна всім. Одна з найбільш високодохідних і популярних професій наших днів, що пов'язана з отриманням прибутку на світових біржах, професія трейдера.

ХТО ТАКИЙ ТРЕЙДЕР

Трейдер займається управлінням капіталом на міжнародних фінансових ринках з метою отримання прибутку. Сенс цієї професії полягає в купівлі валют, акцій або інших активів за однією вартістю і подальшому їхньому перепродажу за вищою ціною. Дохід його в даному випадку — сума різниці вартості активів.

Кар'єра трейдера може розвиватися у двох напрямках — робота на фінансових ринках з власним капіталом або робота в інвестиційній компанії та управління капіталом інших людей.

Один з основних робочих інструментів сучасного трейдера — комп'ютер з набором необхідного програмного забезпечення (торговим терміналом) і доступом до мережі інтернет. Однак, головний робочий інструмент — це його інтелект, адже трейдинг — саме той бізнес, в якому ви можете реалізувати весь свій потенціал і заробляти, перетворюючи свій потенціал в гроші.

ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЇ

Трейдинг — це чесний бізнес, результати якого підтасувати неможливо, адже єдиним підсумком є отриманий прибуток, наявність якого цілком залежить від Вас. У роботі на фінансових ринках не існує поняття «максимальний дохід» — тут все індивідуально і залежить тільки від цілей, рівня підготовки та особистих якостей трейдера.

Якщо ви любите аналізувати і прогнозувати, довіряєте своїй інтуїції і хочете навчитися заробляти за допомогою власного інтелекту, трейдер - ідеальна професія для вас!

ПЕРЕВАГИ РОБОТИ ТРЕЙДЕРА

Яка основна перевага професії трейдер? У першу чергу, почуття свободи і незалежності, яке дарує ця сфера діяльності. Вакансія трейдера може зацікавити тих, хто не хоче бути прив'язаниМ до певного місця і графіку роботи, ваш час буде належати тільки вам.

Крім того, унікальність кар'єри трейдера полягає в тому, що вона не тільки дозволяє протистояти наслідкам економічних криз, але й, при грамотному підході, використовувати їх для власного заробітку.

Вакансія трейдера на фінансових ринках в TeleTrade — це не тільки високооплачувана та престижна, але й динамічна, захоплююча професія. Для того, щоб ця сфера діяльності приносила прибуток, трейдер повинен постійно тримати руку на пульсі світової економіки, відстежувати значущі події, які відбуваються у світі, і грамотно трактувати їх.

ЯКЩО НЕМАЄ ДОСВІДУ

Всі рішення трейдер приймає самостійно, покладаючись на власні знання і досвід. Саме тому перед початком кар'єри бажано пройти спеціалізований курс навчання основам біржової торгівлі, відточити навички і власну торговельну систему на демо-рахунку і лише після цього претендувати на вакансію трейдера. У TeleTrade пройти спеціалізоване навчання та підготовку може кожен бажаючий. Кращі з наших учнів мають можливість працевлаштування в компанії на вигідних умовах. Нам потрібні талановиті трейдери і ми завжди раді співпраці.

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок